• A+
  • A
  • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center - Waterloo
02-614 42 00

Dr Kaze Edeline, Gastro-enterologie

E KAZE

De Europa Ziekenhuizen verwelkomen Dr Edeline Kaze, die zich onlangs heeft aangesloten bij de dienst Gastro-enterologie. Ze legt zich toe op algemene gastro-enterologie met nadruk op hepatologie.


Dr Edeline Kaze behaalde haar diploma geneeskunde aan de Université catholique de Louvain in 2017. Tijdens haar specialisatieopleiding ontwikkelde zij een bijzondere interesse in hepatologie. Zij heeft haar klinische expertise gedurende een jaar verdergezet in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Bovendien werd zij meermaals geselecteerd door de European Association for the Study of the Liver om aan opleidingen deel te nemen. Zij heeft ook een wetenschappelijke interesse: zij is auteur van verschillende publicaties en is lid van de Belgian Association for the Study of the Liver. Daarnaast behaalde Dr Kaze in 2021 een master in het management en het beleid van de gezondheidszorg aan de KU Leuven. Dr Kaze werd erkend als arts-specialist gastro-enteroloog aan de Université catholique de Louvain in 2023.


Binnen de Europa Ziekenhuizen wil Dr Kaze een praktijk hepatologie ontwikkelen waar mensen met leveraandoeningen terecht kunnen om optimale en persoonsgerichte zorg te verkrijgen. Dr Kaze houdt consultaties in het Frans, Nederlands en Engels.


Contact
Dienst Gastro-enterologie
02-614 27 10 (site St-Elisabeth)
02-614 37 10 (site St-Michiel)
Meer informatie?  Klik hier.