• A+
  • A
  • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center - Waterloo
02-614 42 00

+1G (heelkunde en traumatologie)

Content
 
Trouver un médecin

Contactgegevens

 
Prendre rendez-vous

Bezoekuren

 
Contactez-nous

ligging

ONZE EENHEID, EVEN VOORSTELLEN

De eenheid +1G is een dienst voor heelkunde en traumatologie met 30 bedden. We hebben ook 2 kamers die zijn uitgerust met een camera voor de slaaptesten.  

OPVANG

Ons werk is georiënteerd op een globale opvang van de persoon die u bent. Wij willen dat u uw zelfstandigheid behoudt ondanks uw chirurgische ingreep.

De dag van uw interventie krijgt u een speciaal operatiehemd. Daarna vragen wij u om een pyjama/nachtkleding of kleding te voorzien die geschikt is voor uw kiné-oefeningen.

UW KAMER

Al onze kamers zijn uitgerust met een badkamer met douche, een televisie, een zetel per patiënt, een eettafel met 2 stoelen.

ORGANISATIE VAN DE MAALTIJDEN

  • Ontbijt: tussen 8u en 8u30 
  • Middagmaal: tussen 12u en 12u30
  • Avondmaal: tussen 17u en 17u30

De maaltijden die verdeeld worden zijn aangepast aan uw specifieke behoeften met betrekking tot uw ziekenhuisopname. De Europa Ziekenhuizen dragen geen enkele verantwoordelijkheid op vlak van de bewaring, hygiëne of kwaliteit van alle andere voeding. Bedankt voor uw begrip

DIENSTVERLENING EN ONTSPANNING

TELEFONIE EN INTERNET

Elke kamer beschikt over een telefoon en een internetaansluiting. U krijgt een persoonlijke code (telefoon) bij uw opname. Aarzel niet uw toegangscode voor internet aan de opnamedienst te vragen. Buiten de openingsuren van de opnamedienst kan u eveneens terecht bij de receptie.

TELEVISIE

Elke kamer beschikt over een radio en een flatscreen tv met een afstandsbediening die in uw kamer zich bevindt. Houd het geluid van uw toestel binnen aanvaardbare grenzen, uit respect voor uw medepatiënten.

BRIEFWISSELING

De post wordt iedere ochtend op uw kamer verdeeld. Voor de dames: vergeet niet uw correspondent te vragen om de meisjesnaam te vermelden. De verpleegkundigen zullen uw eventuele post verzenden of u kan ze zelf in de postbus aan de receptie deponeren. U kan hier eveneens postzegels kopen.

ONTSPANNINGSZAAl

Op iedere dienst is er een ontspanningsruimte. Fietsen met schermen zijn ook beschikbaar. Het is streng verboden te roken in deze ruimte.

KAPPER - PEDICURE

Als u dit wenst, kunt u via de hoofdverpleegkundige van uw afdeling een afspraak maken met een kapper en/of pedicure.

UW VERTREK

Uw vertrek wordt tijdens de hospitalisatie georganiseerd met akkoord van uw verantwoordelijke arts en naargelang uw behoeften. De ontspanningsruimte staat ter beschikking indien u moet wachten op iemand die u zal vergezellen bij uw terugkeer.

 

Laatste update: 04/02/2020 door Eenheid +1G