• A+
  • A
  • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center
02-614 42 00

Een afspraak maken of annuleren

accueil

Hoe uw afspraak maken?

U kan uw afspraak maken:

  • Telefonisch
  • Door zich naar het secretariaat van de betrokken (para)medische dienst te begeven

U zal het telefoonnummer van de betrokken dienst vinden door de webpagina van onze medische en paramedische diensten of van onze multidisciplinaire klinieken te bezoeken.

Een afspraak per mail maken is momenteel niet mogelijk.   

Omwille van voorzorgsmaatregelen, willen wij er u aan herinneren dat de Europa Ziekenhuizen nooit uw gegevens over uw bankrekening telefonisch zullen vragen, noch vragen om terug te bellen op een betalend nummer (type 0900).

Hoe uw afspraak annuleren?

03/11/2020 - OPGELET! U wilt uw afspraak afzeggen omdat u op dit moment niet naar een openbare plaats wenst te gaan? Hoewel we zorgen voor alle noodzakelijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, bieden we u een online videoconsultatiesysteem aan. Meer informatie vindt u hier.

Indien u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, vragen wij u om ons zo snel mogelijk en minimum 24 uur op voorhand te verwittigen*. Indien u niet annuleert, zien wij ons verplicht om u een bedrag van 25 euro aan te rekenen, aangezien de afspraak niet meer aan een andere patiënt kan worden voorgesteld en dus verloren is voor iedereen.

U kan uw afspraak annuleren:

  • Per telefoon, door het secretariaat van de consultatie te verwittigen
  • Online, door ons formulier in te vullen. Opgepast de aanvragen van afspraken via de website zullen niet behandeld worden!

U zal het telefoonnummer van de betrokken dienst vinden door de webpagina van onze medische en paramedische diensten of van onze multidisciplinaire klinieken te bezoeken.

*Behalve de nucleaire geneeskunde, waarvoor een annulatie 48 uur op voorhand noodzakelijk is, gezien specifieke producten op voorhand moeten besteld worden met het oog op uw behandeling.