• A+
  • A
  • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center - Waterloo
02-614 42 00

Ik superviseer een stage (leraar)

1. Huishoudelijk reglement

Klik hier.

2. Mijn badge aanvragen of reactiveren

3. Mijn vestiairekast en uniformen

U beschikt over een gedeelde vestiairekast per school. Een visitekaartje duidt de naam aan van de school die de vestiairekast gebruikt. We zullen u de code van de school meedelen aan het begin van ieder schooljaar. Klik hier om de handleiding te raadplegen.

4. Mijn onthaal in de instelling

Indien u dat wenst, kunnen de begeleidingsverpleegkundigen u op afspraak onthalen om u wegwijs te maken in de instelling. Aarzel niet om uzelf aan de dienst voor te stellen en samen te bepalen hoe u zult functioneren. Vergeet niet zo snel mogelijk de hoofdverpleegkundige te verwittigen van uw toezichtdagen.

5. INTERNEO

Interneo is ons stagecoördinatieplatform. Zodra een stage door de begeleidingsverpleegkundige is aanvaard, ontvangt de student een e-mail en moet hij/zij zijn/haar gegevens vervolledigen. Dring er bij uw leerlingen op aan dat hun profiel voor de aanvang van hun stage compleet is. Hun badge, linnenkamer en computertoegangen hangen ervan af.

De uurroosters van de studenten worden ten laatste op de 1ste stagedag door de eenheid in Interneo ingevoerd. U hebt de mogelijkheid om met onze diensten te communiceren via de chat functie en om de code “MFP” in te tikken op de dagen van uw supervisies (ruimte voorzien onder de uurcode).

6.    Parking

De parking is betalend. Wij bieden een 1 uur gratis parking binnen het ziekenhuis aan. Neem contact op met de ICANE-dienst voor meer informatie.

7. Contactgegevens begeleidingsverpleegkundige

icane@cdle.be
Gella DE BACKER - 02-614 20 39
Bénédicte DEVLEESCHOUWER – 02-614 39 96
Andreas VERVAEKE – 02-614 20 91

 

Bron: ICANE - Laatste update: 24/01/2023