• A+
  • A
  • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center - Waterloo
02-614 42 00

ORL

Content
 
Trouver un médecin

Een arts vinden

 
Prendre rendez-vous

een afspraak maken

 
Contactez-nous

Ligging

OnComfort

OnComfort: virtual reality in interventionele cardiologie

Na de diensten spoedgevallen, oncologie en dialyse, is het de beurt aan de dienst interventionele cardiologie om een OnComfort virtual reality-headset in gebruik te nemen.

publications

Wetenschappelijke publicaties

Combined laparoscopic Roux-en-Y gastric bypass reversal and gastric banding to treat severe hyperinsulinemic hypoglycemia: A case report and surgical video - Dr François-Xavier Terryn, Algemene, abdo ...

rdv en ligne

Online afspraak maken

U kan online afspraken maken voor de meerderheid van uw raadplegingen!

campagne eID

Je identiteitskaart: breng ze altijd mee!

Het identiteitsbewijs is nodig om patiënten correct te identificeren, wat belangrijk is voor de facturatie en terugbetaling.

drone

Medisch vervoer met drones

Afgelopen donderdag heeft de Europa Ziekenhuizen deelgenomen aan een evenement in de haven van Antwerpen rond medisch vervoer met drones, georganiseerd door Helicus en het consortium SAFIR Med.

arnaque

Opgelet - waarschuwing voor telefonische oplichting

Als u het slachtoffer bent geworden van een dergelijke oplichting, neem dan onmiddellijk contact op met de politie.Als u het slachtoffer bent geworden van een dergelijke oplichting, neem dan onmiddell ...

helicus

De Europa Ziekenhuizen in het hart van de innovatie

De Europa Ziekenhuizen nemen deel aan een nieuwe bijeenkomst met onze partner Helicus op 2 juni. Ontdek hier de interventies van de Europa Ziekenhuizen tijdens het vorige evenement op 7 april.

handicap

Toekennen van rechten aan personen met een handicap

De Europa Ziekenhuizen bieden aan de patiënten de mogelijkheid om een afspraak te maken met de sociaal werker van het FOD Sociale Zekerheid – DG Personen met een handicap.

actiris

Top werkgever @Actiris

Actiris eert de Europa Ziekenhuizen als Topwerkgever.

alto

Bezoek Muziekkapel

Natanael Ferreira, altviool, van de Muziekkapel, kwam onze patiënten bezoeken. Bedankt voor dit mooie moment van samenzijn!

OVER DE DIENST OTO-RHINO-LARYNGOLOGIE (ORL)

De specialiteit Oto-rhino-laryngologie behandelt aandoeningen van neus, keel en oren. De ORL chirurg onderzoekt het gehoor, het evenwicht, de reukzin en de smaakzin. Hij behandelt problemen zoals allergie, snurken, sinusitis, tumor van de keel of de hals met geneesmiddelen of heelkundig ingrijpen. Hij behandelt zowel kinderen als volwassenen. Hij verwezenlijkt ook esthetische heelkunde van de neus en de oren. 

De ORL-afdeling van de Europa Ziekenhuizen bestaat uit 11 artsen en verzorgt de opleiding van drie assistenten in hun specialisatie.  De dienst voert, per jaar, meer dan 27.000 consultaties en 2000 ingrepen uit op alle gebieden van het specialisme.  De dienst maakt gebruik van geacanceerde technieken in zijn specialiteit.

Er wordt over gesproken in de pers

03/11/2021 - LN24 - Faut-il bannir les écouteurs de notre quotidien ? - Interview Dr P. Chouvel, ORL.

Meer informatie

 

Bron: Ploeg ORL - Laatste update: 07/02/2022