Nieuws

Race for the Cure : een evenement in de strijd tegen borstkanker

Dr Sonia Vanderlinden, gynecologe en coördinator van de borstkliniek, is kapitein van de ploeg “THINK POSITIVE” die deelneemt aan de tocht “Race for the Cure” georganiseerd door Think Pink op 10/09/2017 in Ter Kamerenbos. Het gaat over een wandeltocht van 3 km of een looptocht van 6 km.

Nu ook het lied centraal in de zorg in de Europa Ziekenhuizen

Aangezien nu ook het lied centraal in de zorg werd gezet, werd een nieuw project opgestart in de Europa Ziekenhuizen. Het project is bestemd voor patiënten in een palliatieve zorgeenheid en hun naaste omgeving. Het lied bevordert de levensdynamiek, de zingeving en de band tussen mensen. Het versterkt de totaalaanpak van de patiënt.

Bloedingzameling

De Europa Ziekenhuizen organiseren twee bloedinzamelingen in juli en augustus. De ene gaat door op maandag 24 juli 2017 van 11u tot 16u op de site St-Michiel (Etterbeek), zaal Burlet en de andere op dinsdag 1 augustus 2017 van 11u tot 16u op de site St-Elisabeth (Ukkel), zaal Van Rompuy.

De Europa Ziekenhuizen geconventioneerd voor borstreconstructie met lichaamseigen weefsel

De Europa Ziekenhuizen hebben met het Verzekeringscomité van de Dienst voor geneeskundige verzorging van het RIZIV de overeenkomst ondertekend voor de terugbetaling van een totale unilaterale of bilaterale borstreconstructie door middel van een microchirurgische vrije perforatorflap. Deze techniek biedt natuurlijke en duurzame resultaten. Het geldt vaak als de gouden standaard in borstreconstructie met lichaamseigen weefs

Hockey Corporate : De Europa Ziekenhuizen hebben er deel aangenomen

Op 12 mei nam een hockeyploeg, samengesteld uit medewerkers van de Europa Ziekenhuizen, deel aan de 9de editie van de Corporate Hockey, een vriendschappelijk tornooi tussen ondernemingen in een leuke en sportieve sfeer.
<<
<
1

pagina 1 van 5