Nieuws

De Europa Ziekenhuizen, het eerste Brusselse ziekenhuis met een certificaat voor de aanpak van beroertes

De eenheid voor beroertezorg (of cerebrovasculair accident, CVA) van de Europa Ziekenhuizen (Ukkel/Etterbeek) wordt officieel als «Stroke Unit» erkend. Dit certificaat wordt afgeleverd door de European Stroke Organisation (ESO). De instelling is hiermee het eerste Brusselse ziekenhuis dat deze erkenning krijgt.

Verpleegkundigen op bezoek aan het Paleis

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvingen jonge verpleegkundigen uit het hele land om te spreken over hun ervaringen binnen de zorgsector. Het diner vond plaats in het kasteel te Laken. Sarah Dumoulin, onze verpleegkundige van eenheid +1G was aanwezig voor de Europa Ziekenhuizen!

Concert « Oriane et Pierre », finalisten The Voice 2017

Beste patiënten, beste medewerkers, Een gratis Street Concert zal plaatsvinden op donderdag 1 maart 2018 van 15u30 tot 16u30 in de inkomhal op de site St-Michiel van de Europa Ziekenhuizen.

Koor Gabriel's Band op de site St-Michiel op 25 januari 2018

Een patiënte die afwist van het project Kunst en Cultuur in het Ziekenhuis wenste als dank voor de verstrekte zorgen in de Europa Ziekenhuizen een optreden te organiseren van het koor Gabriel's Band in de diensten van de Site St-Michiel van de Europa Ziekenhuizen.

Verloren ring

In januari is er op de site St-Elisabeth een trouwring gevonden op de pediatrische afdeling.
<<
<
1

pagina 1 van 8