Nieuws

Race for the Cure: een evenement in de strijd tegen borstkanker.

Op 30 september 2018 zullen de Europa Ziekenhuizen opnieuw aan de tocht “Race for the Cure” deelnemen. Deze tocht wordt door “Think Pink” in het Ter Kamerenbos georganiseerd. Het gaat over een wandeltocht van 3 km of een looptocht van 6 km, net zoals vorig jaar.

Het Amerikaanse koor Northwest Firelight Chorale in de Europa Ziekenhuizen

Een vijftigtal koorleden uit Seattle hebben op vrijdag 29 juni enthousiast en overtuigend in de hal van de site St-Elisabeth gezongen. Een aangename verrassing voor al wie in de inkomhal passeerde.

Welkom Zora!

Onlangs hebben de Europa Ziekenhuizen de gelegenheid gekregen om met Zora te werken, een kleine robot. Zijn aanwezigheid op de site St-Elisabeth, momenteel vooral op de dienst Geriatrie, brengt mensen aan het lachen en doet hen versteld staan als ze hem aan het werk zien en in contact brengen met de patiënten.

Uitbreiding openingsuren raadpleging labo site St-Michiel

Beste patiënten, Vanaf maandag 30 april 2018, zal de raadpleging van het labo op de site St-Michiel tot 18u openen in plaats van 16u van maandag tot vrijdag.

Nieuwe relaxatie- en welnessruimte in de eenheid oncologie op de site St-Elisabeth

De eenheid oncologie van de site St-Elisabeth stelt sinds kort een nieuwe relaxatie- en welnessruimte ter beschikking van de kankerpatiënten. Deze ruimte is een «oord van vrede en rust», een plek om te herbronnen, zich tegen stress en lawaai af te schermen of gewoon in alle rust even te pauzeren.
<<
<
1

pagina 1 van 9