Medisch Dagziekenhuis

Medisch dagziekenhuis - openingsuren loket en telefonische beschikbaarheid: van 8u tot 17u

Info & afspraak :

Medisch Dagziekenhuis - oncologie : 02/614.20.17

Medisch Dagziekenhuis - dialyse : 02/614.21.70

Indien u een ambulante medische behandeling moet ondergaan, biedt u zich aan op het medisch dagziekenhuis, op de eerste verdieping Open van 8u tot 18u van maandag tot vrijdag. Meestal gaat het hier over chemotherapie, maar ook soms over transfusies, behandelingen van reuma of vertigo.

Na uw inschrijving aan het onthaal op gelijkvloers, zal u door de verpleegkundige naar uw kamer begeleid worden. Volgens de duur van uw verblijf en uw gezondheidstoestand kan u zich bevinden in een kamer van 1, 2 of 4 personen.

Als uw bezoek zeer kort is, kan u plaatsnemen in comfortable medische zetels. We hebben een bijzondere inspanning gedaan om de decoratie zo aangenaam mogelijk in te richten.

Het is niet nodig nachtkledij mee te brengen (behalve indien uw arts het vraagt). Vergeet echter niet, als u een perfusie krijgt, kleding te dragen waarbij uw arm (of de Port-a-Cath) gemakkelijk kan vrijgemaakt worden.

Breng gerust wat lectuur mee. De kamers zijn voorzien van radio, televisie en DVD spelers. Er zijn ook enkele DVD’s beschikbaar in de dienst. Indien u dat wil, kan een familielid of vriend u begeleiden tijdens de behandeling.

Als uw behandeling langer duurt dan een halve dag, wordt u ‘s middags een maaltijd aangeboden.

In het Dagziekenhuis worden zeer specifieke zorgen toegediend door een geëxperimenteerde verplegingsploeg en een hoogstaande technische infrastructuur.

Naar boven