Nieuws

De Week van het Hartritme in de Europa Ziekenhuizen

In het kader van de nationale campagne voor sensibilisering en initiatie van reddende handelingen bij hartstilstand, organiseren cardiologen en verpleegkundigen gespecialiseerd in hartfalen in de Europa Ziekenhuizen twee infosessies en initiatie in reanimatie voor geïnteresseerde patiënten op de twee sites van de Europa Ziekenhuizen.

Sponsoring lopers 20 km door Brussel

Zoals elk jaar, ondersteunen de Europa Ziekenhuizen een vzw tijdens de 20 km door Brussel. Dit jaar werd de vzw AMAR gekozen. De vzw biedt hulp aan de opvoeding van achtergestelde kinderen in Rajasthan in India.

Uitbreiding openingsuren raadpleging labo site St-Michiel

Beste patiënten, Vanaf maandag 30 april 2018, zal de raadpleging van het labo op de site St-Michiel tot 18u openen in plaats van 16u van maandag tot vrijdag.

Nieuwe relaxatie- en welnessruimte in de eenheid oncologie op de site St-Elisabeth

De eenheid oncologie van de site St-Elisabeth stelt sinds kort een nieuwe relaxatie- en welnessruimte ter beschikking van de kankerpatiënten. Deze ruimte is een «oord van vrede en rust», een plek om te herbronnen, zich tegen stress en lawaai af te schermen of gewoon in alle rust even te pauzeren.

Het dagelijks werk van het psychiatrisch dagziekenhuis van de Europa Ziekenhuizen, site St-Michiel

Het psychiatrisch dagziekenhuis vangt mensen op met diverse psychiatrische aandoeningen buiten crisis, gewoonlijk voor meerdere maanden. Zij komen terecht na een psychiatrische opname of op vraag van de behandelend psychiater. Ze hopen hen hun evenwicht te helpen terugvinden, dat door hun ziekte (psychose, zware depressie, zwaar alcoholmisbruik,…) bedreigd of beschadigd is.
<<
<
1

pagina 1 van 9