Nieuws

Kunstenaars Parcours op de site St-Michiel

Op zaterdag 20 oktober en zondag 21 oktober zal een Kunstenaars Parcours op de site St-Michiel plaatsvinden.

BRA Day, zichzelf (her)opbouwen na borstkanker

De Dienst Plastische, Esthetische en Reconstructieve Heelkunde van de Europa Ziekenhuizen organiseert een conferentie ter gelegenheid van de « BRA-day » (Breast Reconstruction Awareness-Day), de werelddag van de borstreconstructie na borstkanker, op woensdag 17 oktober 2018, om 19u30, op de site St-Elisabeth. Patiënten, familie, vrienden, personeelsleden en geneesheren zijn hartelijk welkom.

Race for the Cure : een groot succes voor de Europa Ziekenhuizen!

De Europa Ziekenhuizen hebben opnieuw deelgenomen aan de tocht “Race for the Cure” die door “Think Pink” in Ter Kamerenbos werd georganiseerd.

5 publicaties in het tijdschrift Colorectal Disease

Dankzij de samenwerking tussen Dr K. Van Belle van de dienst Algemene, abdominale en laparoscopische heelkunde van de Europa Ziekenhuizen en de European Society of Coloproctology, werden 5 artikels met de data van 33 patiënten van de dienst Algemene, abdominale en laparoscopische heelkunde met hun toestemming gepubliceerd in een speciale editie van het tijdschrift Colorectal Disease van september 2018.

1 uur gratis parking labo site St-Elisabeth

Beste patiënten, Voor elke afname uitgevoerd of gebracht in het labo van de site St-Elisabeth, zullen jullie 1 uur gratis parking krijgen bij het onthaal van het labo. Het zal ook binnenkort het geval zijn in het labo van de site St-Michiel.
<<
<
1

pagina 1 van 10